Objectiu

L’objectiu de Bluemove no és altre que el de proporcionar a particulars i empreses una manera d’aconseguir estalvi i sostenibilitat en els desplaçaments i contribuir així a la millora de l’entorn. Tot això sense haver de renunciar en cap cas a la comoditat que suposa tenir cotxe. El repte no era fàcil però algú ho havia de fer. Per què no nosaltres?

Creixement

Des d’aquell moment, el creixement ha estat lent, però continuat. Cada vegada som més els que busquem reduir el número de cotxes als nostres carrers, millorar l’aire que respirem o recuperar l’espai públic.

Al 2013, l’única empresa de lloguer de cotxes per hores a Sevilla, Cochele s’integra a Bluemove, que es converteix així en la primera empresa espanyola de carsharing que opera a més d’una ciutat. Aquesta maniobra va servir per demostrar la consolidació d’un sector nou, però amb futur.

Trajectòria

En els darrers anys, Bluemove ha vist incrementar la seva flota, fet que ha permès oferir cada vegada un servei millor i més variat. El desenvolupament tecnològic ha marcat aquest creixement i s’ha convertit en un dels nostres principals trets diferencials, així com una de les nostres virtuts més destacades

Aquesta trajectòria està avalada per diversos premis i reconeixements, com el premi Red Emprendeverde, obtingut el 2014 de mans de la Fundación Biodiversidad i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.